Sport hoofdtelefoons

Een fijne en betaalbare sport hoofdtelefoon bij het sporten is belangrijk. Ontdek hier de verschillende Sport hoofdtelefoons!

Lees verder

Sport hoofdtelefoons
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Kop telefoon voor als je gaat sporten

Als je gaat sporten dan zal dit je bekend voorkomen: je gaat lekker fitness of rennen en dan heb je net een goede flow en dan valt je oordopje uit. Ik heb dat al jaren, zowel met hardlopen als met fietsen en het is nu tijd om daar een einde aan te maken. Die uitvallende oordopjes bij het sporten dan icon wink Hoofdtelefoon sporten . Klik hier voor een download van deze info over hoofdtelefoons bij het hardlopen.

Een hoofdtelefoon die blijft zitten

Als je gaat sporten met muziek dan begin je meestal met de normale dopjes die bij de telefoon geleverd worden, toch? Als je merkt dat die niet echt lekker blijven zitten dan ga je op zoek naar een andere. Zo ook ik en andere hardlopers.

Sporten met een hoofdtelefoon

Veel mensen kiezen uiteindelijk voor een speciale sport hoofdtelefoon die niet te duur is. Meestal kleine dopjes met een oorclip of grotere gebogen beugel om de nek. Zo’n beugel oogt wat vreemd en bij sommigen irriteert die band in de nek (bv als het warm is of juist in de kou met veel kleding aan) dus zijn oorclips de meest gekozen variant zo te zien buiten.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Accessoires > Sport hoofdtelefoons

Print