Calcio Italia

Calcio Italia is zoals men niet zou verwachten een merk van Nederlandse bodem. Het merk is opgericht in 1992 en fabriceert voetbalschoenen van hoogwaardige kwaliteit. Calcio voetbalschoenen worden grotendeels met de hand vervaardigd. Binnen de collectie biedt Calcio zowel schroefnoppen als gewone noppen en kunstgrasschoenen aan. Belangrijke kenmerken van Calcio voetbalschoenen zijn de goede stabiliteit, demping en de heerlijke pasvorm. Wil jij ook voetballen op aangename voetbalschoenen die de kans op blessures verder verkleinen? Probeer dan de voetbalschoenen van Calcio.

Calcio Italia
Sorteren

     

Calcio Italia Indoor III zaalvoetbalschoenen 7% Korting Calcio Italia Indoor III zaalvoetbalschoenen (CAINDOORIIII)

De Calcio Italia Indoor III zaalvoetbalschoenen zijn echte klassieke indoor kicksen! De ideale schoen voor alle indoor, zaalvoetbal of futsal wedstrijden en trainingen. Volledige lederen bovenschoen met een ideale pasvorm voor voetballers met een wat bredere voet en/of hoge wreef. Door de stevige leren bovenschoen met zacht binnenwerk zal de schoen helemaal naar de voet gaan staan en aanvoelen als een pantoffel. De zool is geschikt voor alle zalen, maar wordt door sommigen ook gewoon op straat gedragen. Door de Teva-zool is er voldoende demping op harde ondergronden, zonder daarmee het contact met de zaal te verliezen.

€69,95

€64,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Calcio Italia C3 voetbalschoenen zwart 17% Korting Calcio Italia C3 voetbalschoenen zwart (CAC3)

De Calcio C3 voetbalschoenen zwart staat bekend om zijn hoge 'klassieke' kwaliteit wat gekenmerkt wordt door een sterke PU zool die doorgestikt en gelijmd is.  Calcio Italia (dal 1992) is op dit moment het enige echte Nederlandse voetbalmerk en ook enkel in Nederland verkrijgbaar. Enkel de tong en het Calcio Italia logo zijn van hoogwaardig syntatic leder. De PU-zool is gelijmd en volledig, rondom gestikt!

€69,90

€57,95

  uw voordeel €11,95 (incl. BTW)

Calcio Italia F3 voetbalschoenen zwart 17% Korting Calcio Italia F3 voetbalschoenen zwart (CAF3)

Calcio F3 voetbalschoenen zwart. Calcio Italia staat bekend om zijn hoge 'klassieke' kwaliteit wat gekenmerkt wordt door een sterke PU zool die doorgestikt en gelijmd is. Door de combinatie van leer en synthetisch leer krijg je een sterke schoen.

€89,95

€73,95

  uw voordeel €16,- (incl. BTW)

Calcio Italia D3 voetbalschoenen zwart 18% Korting Calcio Italia D3 voetbalschoenen zwart (CAD3)

Calcio D3 voetbalschoenen zwart. Calcio Italia staat bekend om zijn hoge 'klassieke' kwaliteit wat gekenmerkt wordt door een sterke PU zool die doorgestikt en gelijmd is. Door de combinatie van leer en synthetisch leer krijg je een sterke schoen.

€99,95

€81,95

  uw voordeel €18,- (incl. BTW)

Calcio Italia Verona voetbalschoenen zwart 12% Korting Calcio Italia Verona voetbalschoenen zwart (CAVERONA)

Calcio Italia Verona voetbalschoenen zwart. Het model Verona van Calcio Italia is gebaseerd op de klassieke zwarte uitstraling maar met een knipoog naar Italiaans design.

€109,95

€95,95

  uw voordeel €14,- (incl. BTW)

Calcio Italia Speciali AG (kunstgras) voetbalschoenen 27% Korting Calcio Italia Speciali AG (kunstgras) voetbalschoenen (CASPECIALI)

Calcio Italia Speciali AG (kunstgras) voetbalschoenen heeft na uitvoerig testen, verbeteren, aanpassen, etc eindelijk een echt AG model, oftewel een schoen speciaal ontwikkeld voor KUNSTGRAS. Het model Calcio Speciali kent als basis het model D3 van, maar is uitgebreid met een verstevigde neus en binnenzijde. De versteviging is gerealiseerd middels een specifiek rubber, dat door gebruik dezelfde eigenschappen heeft als leer (soepel).Alleen voorkomt dit stuk rubber de slijtage als gevolg van kunstgras! Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de zool die iedereen kent van het model Comodita, deze zool blijkt uitermate geschikt voor voetbal op kunstgras.

€110,-

€79,95

  uw voordeel €30,05 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Calcio Italia

Print