Life Fitness Beoordelingen

Life Fitness

Life Fitness biedt de fitnessapparatuur die u nodig heeft! Bent u enorm toegewijd aan het creëren van een persoonlijke sportschool in huis? Dit merk is zeer populair onder professionele trainers en atleten vanwege de hoogstaande kwaliteit. Naast commerciële doeleinden richt Life Fitness zich speciaal op de beste apparatuur voor de consumenten thuis.

Al ruim veertig jaar domineert Life Fitness de commerciële industrie van fitnessapparatuur. Het idee achter het merk is het vernieuwen van de apparaten zoals u ze kent. De missie van het merk spreekt voor zich: Life Fitness helpt mensen op een gezondere manier te leven, wat wordt gedaan met enorm veel passie en toewijding. Life Fitness is niet alleen hun naam, maar waar het merk en de ontwikkelaars voor leven.

Wat het merk op de kaart heeft gezet is hun revolutionaire ontwerp van de LifeCycle, ’s werelds eerste elektronische fitnessapparaat. Sindsdien is Life Fitness zich gaan richten op innovatie, effectiviteit en duurzaamheid. Met vernieuwende ontwerpen en functies brengt Life Fitness continu de beste fitnessapparatuur op de markt. Elke keer net iets comfortabeler en gebruiksvriendelijker.

Het doel van de apparatuur is dat u het kunt gebruiken op elk moment van de dag, op welke dag dan ook. Op Fitness24 vind u een breed aanbod hometrainers, ligfietsen, crosstrainers en loopbanden speciaal ontworpen voor u! Blijf fit met Life Fitness!


Lees meer over Life Fitness >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Life Fitness gemiddeld met een 10 in de 1 reviews hieronder :

Life Fitness onderleg mat (anti-slip)

Life Fitness onderleg mat (anti-slip)

Life Fitness onderleg mat (anti-slip) 1 10 10 Daisy Gouwy 2014-08-14

Goeie mat om onder de crosstrainer te leggen. Ik dacht eerst dat ze te groot ging zijn voor de Life Fitness crosstrainer X1Go, maar nu alles er is, lijkt deze mij perfect. Mijn man is een grote zweter tijdens zijn training en de mat zorgt er voor dat de houten vloer niet beschadigd wordt. En de levering van de mat was netjes op het afgesproken tijdstip, waarvoor dank.

Bekijk hier het product Life Fitness onderleg mat (anti-slip) >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Life Fitness > Beoordelingen

Print