TRX Beoordelingen

TRX

TRX biedt u een goedkope en effectieve manier van sporten: de suspension trainer. U kunt enorm veel geld besparen op dure fitnessapparaten en kiezen voor een compact fitnessmiddel waarbij u toch een all-in-one work out krijgt.

Wat een TRX suspensiontrainer is? Het is een middel dat is ontwikkeld naar aanleiding van suspension training. Bevestig het aan de muur of elders in huis en u kunt de work out beginnen. Naast ruimtebesparing is de suspensiontrainer ook populair omdat een korte sessie genoeg is. Er wordt namelijk met het eigen lichaamsgewicht getraind. Met het revolutionaire product van TRX wordt zowel kracht- als instabiliteitstraining uitgevoerd door enkel het eigen gewicht te gebruiken. De spieren worden dus niet alleen maximaal gebruikt, maar er wordt tegelijkertijd gewerkt aan flexibiliteit, conditie en balans.

Hoewel het Amerikaanse merk nog relatief jong is, heeft het sinds de oprichting in 2004 de fitnesswereld overgenomen. De suspensiontrainers zijn razend populair vanwege hun compactheid, veelzijdigheid en effectiviteit. Met roots in de Amerikaanse Navy SEALs, een speciale marine eenheid, zijn work outs met een suspensiontrainer gegarandeerd intensief en effectief.

Op Fitness24 vindt u TRX suspensiontrainers tegen scherpe prijzen. Kies voor een home uitvoering, ideaal voor beginners, of voor de PRO of Tactical Kit (to go). Een all-in-one work out krijgt u met de suspensiontrainer van TRX.   


Lees meer over TRX >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van TRX gemiddeld met een 9,5 in de 6 reviews hieronder :

TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330)

TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330)

TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330) 1 10 8 2014-05-28

De TRX suspension trainen is zoals beloofd : veelzijdig, je kan er heel wat oefeningen mee doen in korte tijd en eigenlijk overal mee te nemen. Hij neemt ook weinig plaats in. Belangrijk is wel dat je goed op je houding let tijdens de oefeningen zoals de instructie video enz u dan ook vertellen. Het is een aanrader voor wie niet altijd de tijd heeft om naar de fitness te gaan maar tussendoor een uurtje tijd heeft, op een uurtje heb je namelijk veel gedaan met de TRX terwijl je anders die tijd al nodig hebt om naar de fitness te gaan. Ik fiets veel en heb noodgedwongen door mijn werk moeten kiezen tussen fietsen of fitnessen nu het zomer is ga ik natuurlijk liever fietsen en met de TRX kan ik alsnog aan krachttraining doen. De TRX is ook heel stevig gebouwd en gemakkelijk te verstellen in enkele seconden heb je de juiste lengte ingesteld. Kortom een aanrader, blij dat ik hem in huis heb ;-)

Bekijk hier het product TRX Suspension Trainer PRO model (TF00330) >

TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331

TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331

TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331 1 10 10 C.N. Benistant 2016-01-05

Zeer tevreden over de Klantenservice. Klantvriendelijk en betrouwbaar. Mijn gemeende complimenten.

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer Force Kit Tactical met App TF00331 >

TRX Suspension trainer home (TF00314)

TRX Suspension trainer home (TF00314)

TRX Suspension trainer home (TF00314) 1 10 10 2015-04-09

Dit product doet alles wat het belooft: je krijgt een total body workout waarmee je je weerstand en je spierkracht vergroot. De TRX is een ideale vervanging voor een zaal vol toestellen. Je voelt meteen hoe je lichaam zich inspant, je spieren verrichten veel arbeid en je harstslag gaat snel de hoogte in. Dit zorgt vooral voor de naverbranding achteraf. Je kunt zelf de intensiteit bepalen door de hoek te vergroten of verkleinen. De vele bewegingen worden perfect gedemonstreerd in allerlei voorbeeldfilmpjes. Kortom, dit fitnesstoestel moet je in huis hebben!

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer home (TF00314) >

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro 1 10 9 Marcel Franken 2012-09-21

Als personal trainer maak ik gebruik van verschillende trainingsvormen. De TRX Suspension Trainer is een handige aanvulling, om waar dan ook te kunnen trainen. Van beginner tot vergevorderde klant, iedereen kan hiermee aan de slag. Door het handige kleine formaat gemakkelijk mee te nemen. Super product.

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer pro >

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro 1 10 10 Gert van Buuren 2013-03-20

Ik ken de TRX nog vanuit de marine. Je kunt er veel oefeningen mee doen. Ideaal als je weinig ruimte hebt.

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer pro >

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro

TRX Suspension trainer pro 1 10 10 Lewis Marcus 2013-04-02

De TRX is een complete workout dat veel van je lichaam vraagt maar je tegelijkertijd ook het snelste resultaat geeft. Er zijn ontelbare oefeningen te bedenken, ieder met zijn eigen focus op het lichaam. Vele malen beter dan het werken met grote fitness apparaten waarbij spiergroepen worden geïsoleerd. Naarmate je ouder wordt worden grote bundel spieren zacht en gaat alles op ten dure hangen. Met de TRX blijf je langer fit en in vorm. Ik geef daarom voorkeur aan de TRX.

Bekijk hier het product TRX Suspension trainer pro >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > TRX > Beoordelingen

Print