Armpads

Armpads kunnen niet ontbreken in de uitrusting van elke vechtsporter. Een trainingssessie, potje sparren of nieuwe oefeningen onder de knie krijgen, met arm pads zit u gegarandeerd goed.

Lees verder

Armpads
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Een vechtsport is niet zoals andere sporten. In tegenstelling tot tennis en voetbal komt er bij een vechtsport meer kijken. Niet alleen in uitrusting, maar ook qua trainingsmiddelen. Zo zijn armpads onmisbaar voor menig vechtsporter. Dit sportmiddel is niet enkel bedoeld voor bescherming, maar ook voor trainingsdoeleinden. Een potje sparren, een nieuwe oefening onder de knie krijgen, dit middel kan zeer goed van pas komen.

Bij het beoefenen van een vechtsport is het van essentieel belang om het lichaam te voorzien van de nodige uitrusting. Hier gaat het niet alleen om bokshandschoenen, bitjes, hoofdbeschermers, maar ook om armpads en scheenbeschermers. Een vechtsport is immers een sport waar het gaat om klappen uitdelen en daarbij ook klappen incasseren. Het mag dan wel niet het doel zijn, maar u ontkomt er niet aan.

Op Fitness24 vindt u een veelzijdig assortiment van armpads geschikt voor alle soorten vechtsporten. Dit aanbod varieert in merk, soort en design. Zorg voor uw lichaam en bescherm het tijdens trainingen. Wacht niet langer en probeer nieuwe oefeningen uit tijdens uw trainingen met armpads.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Armpads

Print