Bescherming

Bescherming is voor elke beoefenaar van een vechtsport verplicht. Waar een voetballer zichzelf voorziet van scheenbeschermers, geldt dit ook voor een vechtsporter.

Lees verder

Bescherming
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Bij een vechtsport komt er echter iets meer kijken dan alleen scheenbeschermers. Het is wellicht een van de meest intensieve sporten die er is, dus er moet ook flink wat aandacht worden besteed aan het verzorgen van het lichaam. Er worden niet alleen klappen uitgedeeld, maar ook geïncasseerd. De producten die wij aanbieden in onze webwinkel voorzien u van de nodige bescherming tegen deze rake klappen. In ons assortiment vindt u vele soorten bescherming, goed voor meerdere delen van het lichaam.

Waar de benen worden beschermd door schoenen, sokken of scheenbeschermers, zijn er voor de handen en armen onder andere meerdere soorten handschoenen en arm pads. In deze categorie van bescherming vindt u onder andere hoofdbeschermers, bitjes, kleding en om niet te vergeten: kruisbeschermers. Het lichaam kan niet goed genoeg beschermd worden, dus alle delen moeten voorzien zijn van de nodige middelen.

Op Fitness24 vindt u niet alleen meerdere soorten bescherming voor vechtsporten, maar variërend in merk, luxe en design. Zo is er voor elk wat wils. Wacht niet langer en zorg goed voor het lichaam met bescherming.

 

 

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Bescherming

Print