Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal is onmisbaar voor menig vechtsporter. U heeft immers iets nodig om uw bokszak aan het plafond te hangen.

Lees verder

Bevestigingsmateriaal
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Hoewel u normaliter in de sportschool geen bokszak vindt, neemt het niet weg dat dit middel niet effectief is. Naast alle fitnessapparatuur in uw homegym kunt u wel een bokszak gebruiken om wat stoom af te blazen. Of u nu een beginner bent in de wereld van vechtsport of gevorderd.

In onze webshop vindt u vele soorten bevestigingsmateriaal om zonder problemen thuis uw bokszak op te hangen. Wat wij u bieden? Deze producten komen in vele soorten, variërend in model en luxe. Zo verkopen wij complete sets waarmee meerdere bokszakken opgehangen kunnen worden. Met een complete set worden onder andere meurbeugels, speedballplatforms en swivels bedoeld.

Naast complete sets bieden wij ook losse elementen, waar u een bokszak evengoed mee kwijt kunt. Belangrijk bij het installeren van bevestigingsmateriaal is dat u een vaste ruimte voor uw bokszak uitkiest. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten waarbij er een gat geboord moet worden in het plafond. Doet u dit liever niet? Victory Sports biedt u een standaard voor zowel een speedball als een bokszak. Begin nu met uw vechttraining op de bokszak door gebruik te maken van onze bevestigingsmateriaal.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Bevestigingsmateriaal

Print