Binnenhandschoenen

Binnenhandschoenen kunnen niet ontbreken in uw standaarduitrusting bij vechtsporten. Of u nu een beginner bent of gevorderd in de verschillende disciplines binnen deze sport, bescherming staat op de eerste plek.

Lees verder

Binnenhandschoenen
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Van alle sporten staan vechtsporten toch wel boven aan het lijstje wat betreft impact op het lichaam. Er worden niet alleen rake klappen uitgedeeld, maar deze worden ook geïncasseerd. Bescherming is daarom van essentieel belang. Bescherm uw handen tegen (schaaf)wonden en blessures door tijdens uw inspanningen gebruik te maken van binnenhandschoenen. Deze middelen zijn niet alleen geschikt voor bescherming, maar ook voor versterking van de pols.

Op Fitness24 vindt u vele soorten binnenhandschoenen. Deze variëren in stijl, model en soort. Zo biedt Adidas handschoenen die geschikt zijn om te dragen onder uw bokshandschoenen. Deze voorkomen dat enige transpiratie in direct contact komt met uw bokshandschoen. Tufwear en Hammer bieden producten die uw handen beschermen tijdens intensieve sessies op de bokszak of trainingen met anderen. Wat een handschoen in onze webwinkel nu zo speciaal maakt? De producten zijn niet alleen van bekende merken, maar ook van zeer hoogstaande kwaliteit. In de wereld van vechtsport worden deze producten door vele bekende professionals gebruikt. Kies dus nu voor optimale bescherming met binnenhandschoenen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Binnenhandschoenen

Print