Bokshandschoenen

Bokshandschoenen zijn van essentieel belang voor elke vechtsporter. Ze zijn niet alleen nodig voor bescherming, maar ook nog eens verplicht.

Lees verder

Bokshandschoenen
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Menig vechtsporter is zich ervan bewust dat de sport beoefenen zonder bescherming niet verstandig is. Boksen zonder handschoenen is hetzelfde als voetballen zonder voetbalschoenen of tennissen zonder tennisracket. Waar het bij deze twee sporten een hulpmiddel is, zijn bokshandschoenen bij boksen meer dan dat. Het is niet alleen een hulpmiddel om betere klappen uit te delen, maar dient ook om de handen te beschermen tegen de impact van een dergelijke klap. U voorkomt ernstige blauwe plekken of verwondingen en bespaart uzelf een gebroken hand.

Alle vechtsporten staan bekend om twee aspecten: intensiviteit en blessures. Een vechtsport vergt niet alleen veel van het lichaam, maar ook van de geest. Het gaat hier om tactiek, doorzettingsvermogen en door de pijn heen bijten. Wat betreft blessures is boksen een sport waar dit vrij snel kan voorkomen. Hoewel bokshandschoenen de impact ietwat vermindert, doet een trap dat echter niet. Bescherm uzelf dus op meerdere vlakken.

Op Fitness24 vindt u een breed aanbod aan bokshandschoenen, variërend in merk, stijl en luxe. We hebben ze zelfs voor de kleintjes! Zet uw training voort in stijl voorzien van de best mogelijke bescherming met bokshandschoenen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Bokshandschoenen

Print