Gevechtspakken

Gevechtspakken zijn bepalend voor uw prestaties. Een vechtsport kan op vele manieren worden beïnvloed en uitrusting is daar een van. Als u op zoek bent naar kwaliteit, zit u bij Fitness24 op de goede plek.

Lees verder

Gevechtspakken
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Een vechtsport is een zaak die serieus genomen moet worden. Niet alleen om goed te kunnen presteren, maar ook qua lichamelijke gevolgen. Van alle sporten komen op dit gebied veel blessures voor. Niet door een lelijke val of iets dergelijks, maar een simpele stoot kan een serieuze blessure veroorzaken. Bescherm uw lichaam zo goed mogelijk door gebruik te maken van gevechtspakken. Op deze manier voorkomt u schaafwonden of andere lelijke wonden op het lichaam. Voor judoka’s is een gevechtspak verplicht. Het biedt het lichaam niet alleen bescherming, maar kan ook in het voordeel werken wanneer u iemand naar de grond wilt krijgen. Daarbij is een gevechtspak voor het dragen van een band niet geheel onbelangrijk!

In onze webwinkel vindt u vele soorten gevechtspakken. Van pakken voor judo tot karate, jiujitsu en zelfs taekwondo. Daarbij komen ze in alle maten, dus ook voor de kleintjes! Maak het uniform helemaal af door zelf een band te kopen. Koop nu op Fitness24 voor de laagste prijzen de beste gevechtspakken.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Gevechtspakken

Print