Kleding

Kleding is net als bij elke sport van essentieel belang voor optimaal resultaat. Waar voetballers en wielrenners specifieke sportkleding dragen, geldt dit ook voor beoefenaars van vechtsporters.

Lees verder

Kleding
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Hoewel er vele soorten vechtsporten zijn, is de kleding in de meeste gevallen vrijwel hetzelfde. Een onmisbaar kledingstuk voor menig vechtsporter is een broek/short. Dit zijn niet zomaar shorts, maar speciale ontwikkeld voor vechtsporten. Licht, niet beperkend en gemakkelijk schoon te maken. Op het gebied van kleding voor mannelijke vechtsporters blijft het bij een short. Voor vrouwen komt er een sportbeha of ander soort top in beeld.

Wat kleding voor vechtsporten nu zo bijzonder maakt? Hoewel er tijdens trainingen geen specifieke kledingcodes zijn, is dat voor wedstrijden wel het geval. Bij een trainingssessie is een joggingsbroek en een top ook goed, maar voor mobiliteit is speciale kleding effectiever. Waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van vechtsportkleding? Er zijn meerdere soorten shorts. De ene is goed voor boksen en de ander voor thaiboksen.

Op Fitness24 bieden wij een veelzijdig assortiment van kleding speciaal voor meerdere vechtsporten. Het is niet alleen van zeer hoogstaande kwaliteit, maar komt ook nog eens in vele uitvoeringen. Zwart, blauw, rood, roze, kies de kleur die bij u past. Voorzie uzelf voor uw vechtsport van de juiste kleding.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Kleding

Print