MMA handschoenen

MMA handschoenen zijn voor MMA’ers hetzelfde als bokshandschoenen voor een bokser: onmisbaar. Ook bij deze vechtsport is het van essentieel belang, en zelfs verplicht, om in het bezit te zijn van deze handschoenen.

Lees verder

MMA handschoenen
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Wat MMA nu precies is? MMA staat voor Mixed Martial Arts. In feite is MMA, zoals de naam al zegt, een mix van meerdere vechtsporten. Denk hierbij aan het uitdelen van stoten en trappen, zoals bij boksen en karate, en grondtechnieken die bij sporten als judo en worstelen worden gebruikt. MMA handschoenen zijn voor het gedeelte waarbij klappen worden uitgedeeld van essentieel belang. Niet alleen ter bescherming, maar ook ter bevordering. Sla met de blote hand en de kans is groot dat er blauwe plekken, wondjes of zelfs serieuze blessures ontstaan. Deze speciale handschoenen beschermen u tegen deze verwondingen.

Hoewel handschoenen voor vechtsporten er vooral zijn om de handen te beschermen, versterken ze de impact van de klap ook. Dit aspect heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat controverse veroorzaakt. MMA handschoenen zou namelijk meer schade kunnen aanbrengen, waardoor klappen op het hoofd op langer termijn serieuze gevolgen kan hebben. Het is dus belangrijk om enkel te trainen met professionals. Bescherm uw handen tijdens het vechten te allen tijde met MMA handschoenen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > MMA handschoenen

Print