Rashguards

Rasguards kunnen niet ontbreken in de uitrusting van een beoefenaar van MMA of jiujitsu. Waarom? Het lichaam moet fatsoenlijk worden beschermd tijdens een training of wedstrijd en daarbij kan een rashguard behoorlijk goed van pas komen.

Lees verder

Rashguards
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Er wordt wel eens gezegd dat vechtsporten gevaarlijk zijn, maar dat is echter niet geheel het geval. Er komen inderdaad behoorlijk wat blessures voor, aangezien het lichaam behoorlijk wat klappen en trappen moet incasseren. Echter, wanneer het lichaam goed is beschermd, wordt dit percentage groots verlaagd. Voor beoefenaars van MMA (Mixed Martial Arts) is een rashguard van essentieel belang. Waarom? Het beschermt het lichaam tegen sneeën en schaafwonden van de mat.

Wat een rashguard nu precies dit aspect geeft? Dit beschermingsmiddel kan gezien worden als een soort wetsuit, maar dan voor vechtsporters. Het is gemaakt van spandex, nylon of polyester en zit in principe als een tweede huid. Dit T-shirt sluit nauw aan op het lichaam en maakt u dus een stuk mobieler, ideaal voor grappeling of grondtraining. Naast bescherming en functionaliteit is het ook nog eens ideaal om transpiratie op een handige manier af te voeren. Het absorbeert namelijk zweet, zonder zelf nat te worden. Ideaal toch? Kom droog en langer uw sessies door en haal het maximale uit uw training met rashguards.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Rashguards

Print