Scheenbeschermers

Scheenbeschermers behoren tot de essentials op het gebied van uitrusting voor vechtsport. De experts van Fitness24 raden het sterk af om uw vechtsport te beoefenen zonder deze producten.

Lees verder

Scheenbeschermers
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Als een activiteit veel van het lichaam vergt, dan is het toch wel een vechtsport. Boksen, Thaiboks, MMA, deze vormen van vechtsport kunnen behoorlijk wat blessures veroorzaken. Het lichaam moet niet alleen klappen en trappen incasseren, maar deelt ze ook nog uit. Van essentieel belang is dat het lichaam goed wordt beschermd. Naast handschoenen zijn scheenbeschermers onmisbaar. Voor vechtsporters die niet alleen op amateurniveau hun discipline uitvoeren, maar ook op competitieniveau, zijn scheenbeschermers zelfs verplicht. Zo worden niet alleen serieuze blauwe plekken voorkomen, maar zelfs botbreuken. Er zit tenslotte behoorlijk wat kracht achter een trap.

Op Fitness24 vindt u verschillende soorten scheenbeschermers. Deze variëren niet alleen in merk, maar ook in soort. Zo zijn er zachte scheenbeschermers, geschikt voor trainingen en harde uitvoeringen. Het laatste wordt voornamelijk gebruikt door vechters die aan wedstrijden meedoen. Daarnaast bieden wij ook enkelkousen voor extra steun. Het mooie aan de uitvoeringen verkrijgbaar in onze webshop? Ze komen in vele verschillende designs, zelfs speciaal voor vrouwen. Wacht dus niet langer en koop nu de perfecte scheenbeschermers.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Scheenbeschermers

Print