Staande bokszakken

Staande bokszakken zijn het perfecte alternatief op bokszakken of speed bags. U bespaart op ruimte en kunt het plaatsen waar u wilt!

Lees verder

Staande bokszakken
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Het nadeel van veel fitnessmiddelen is dat ze ruimte in beslag nemen. Een krachtstation neemt een vaste ruimte in, maar hetzelfde geldt voor een bokszak. U moet gaten in het plafond boren en met bevestigingsmateriaal de zak ophangen. Bij staande bokszakken hoeft dit allemaal niet. Plaats het waar u wilt en begin de training. Klaar? Laat het staan of schuif het in een hoek. U bespaart ruimte en kunt de kamer voor meerdere doeleinden gebruiken.

Waar staande bokszakken nu precies goed voor zijn? Het gaat in deze categorie van onze webwinkel niet alleen om bokszakken, maar om meerdere producten. Zo bieden wij ook speed bags, bokspalen, sparring partners en dummies. U bent dus niet enkel beperkt tot krachttraining, maar krijgt ook de mogelijkheid om uw coördinatie te verbeteren op een sparring partner of zelfs grondtechnieken te oefenen met de dummy. Meer werken aan snelheid en timing? Probeer de reflex bag. Deze beweegt dusdanig heen en weer na een klap, dat er coördinatie en concentratie nodig is voor de volgende.

Op Fitness24 vindt u vele soorten boksproducten. Geen fan van bokszakken en speed bags aan het plafond? Probeer een van onze staande bokszakken.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Staande bokszakken

Print