Trap/stoot kussens

Trap- en stootkussens is waarmee u optimaal kunt werken aan het verbeteren van intensiteit. Voor vechtsporters is kracht van essentieel belang en dat is waar dit middel perfect op aansluit.

Lees verder

Trap/stoot kussens
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Een goede vechtsporter moet een vijftal aspecten beheersen. Het gaat hier om snelheid, hand-oog coördinatie, timing, conditie en kracht. Waar een sparring partner goed is voor een allround training, heeft u niet altijd deze luxe. Wanneer u alleen traint, is het belangrijk te focussen op specifieke trainingen. Trap- en stootkussens zijn ideaal voor het verbeteren van uw kracht. Versterk de intensiteit van uw trappen en stoten door eindeloos uw kracht uit te oefenen op dit middel. Het valt u niet aan, geeft geen weerstand en heeft geen pauze nodig.

Hoewel dit vechtsportmiddel een ideaal middel is voor het verbeteren van uw kracht, beperkt het u toch in zekere zin. Het is niet mobiel, dus beweegt niet met u mee. Er zijn echter trap- en stootkussens van Everlast die de mogelijkheid geven om een partner de kussen te laten vasthouden. Op deze manier heeft u toch de krachttraining, maar werkt ook aan uw behendigheid en hoeken.

Op Fitness24 bieden wij een veelzijdig assortiment van trap- en stootkussens. Zo hebben we uppercut bags, kussens met een hoek, klassieke rechte uitvoeringen en compacte, geschikt voor trainingen met een partner. Deel hardere klappen uit door te trainen met trap- en stootkussens.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Trap/stoot kussens

Print