Zakhandschoenen

Zakhandschoenen verdienen een vaste plek in de sporttas van een bokser. Hoewel dit echter vrij weinig voorkomt, is het hebben van zakhandschoenen iets wat elke bokser in het voordeel kan werken.

Lees verder

Zakhandschoenen
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Een bokser zou een aantal soorten handschoenen in zijn bezit moeten hebben. De bokshandschoenen zoals iedereen ze kent, trainingshandschoenen, sparring handschoenen en tenslotte zakhandschoenen. Waarom? Op deze manier worden de handen op meerdere manieren gestimuleerd en getraind. Zakhandschoenen zijn, zoals de term al aanduidt, goed voor trainingen met de bokszak. Ze zijn in tegenstelling tot bokshandschoenen kleiner en compacter. Daarnaast zijn ze ‘dunner’, waardoor ze geschikt zijn voor een bokszak.

Een belangrijk verschil met andere handschoenen is dat zakhandschoenen minimale polsondersteuning geven. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen waarbij de vingers vrij zijn om te bewegen. Waarom er nu speciaal zakhandschoenen zijn ontworpen? Dit specifieke soort van vechtsporthandschoenen is ideaal om snelle en krachtige klappen op een bokszak uit te delen, vanwege het gewicht en de compactheid.

Op Fitness24 vindt u een breed assortiment aan zakhandschoenen. Ze variëren niet alleen in merk en kleur, maar ook in design. Geheel ingepakt, ruimte om de vingers te bewegen of zelfs vingerloos. De perfecte sessie met de bokszak begint met een paar fatsoenlijke zakhandschoenen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Vechtsporten > Zakhandschoenen

Print