Voordelen

Snelle levering

Wij streven naar volledige levering uit voorraad van alle produktgroepen. Ongeveer 80% van de zendingen worden binnen 24 uur verzonden na ontvangst van betaling. De overige 20% wordt tussen de 2-4 werkdagen verzonden. Wij houden u op de hoogte mocht uw artikel overhoopt niet of tijdelijk niet meer leverbaar zijn.

Beste prijsaanvraag

Wij willen u graag als klant tegemoet komen en daarom vinden wij het erg belangrijk om de beste service te combineren met de scherpste prijs! Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u daarvoor alleen bij ons aan het juiste adres bent! Ergens anders goedkoper (Nederlandse of Belgische winkel) en onder dezelfde voorwaarden? Vul dan het beste prijs garantie formulier in, wij zullen direct contact met u opnemen met onze scherpste prijs!

Deskundige montage

De ervaren en gecertificeerde vaste monteurs van Sanden monteren uw fitnessapparatuur zorgvuldig en deskundig.   Daarnaast dragen wij de kennis die we hebben op het gebied van sport graag over op onze klanten. We zijn official dealer van vrijwel alle merken sportapparatuur. Daardoor garanderen wij unieke service en garantie voorwaarden.  Let op: wij zijn één van de weinigen die uw apparatuur installeren op een eerste verdieping of hoger!

14 dagen bedenktijd

Wanneer u als particuliere consument (niet van toepassing voor zakelijke klanten) bij ons telefonisch of via onze website hebt besteld, heeft u een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Gedurende deze 14 dagen na de ontvangst van het artikel of sluiting van een overeenkomst met betrekking tot de levering van een dienst mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden.

U dient het produkt, door u voldoende gefrankeerd, aan ons te retourneren. Het pakket dient deugdelijk te zijn verpakt en voorzien te zijn van een kopie van uw aankoopfactuur. Wij zouden het waarderen als u de reden voor retourzending zou willen vermelden, echter is dit voor u geheel vrijblijvend en niet verplicht.

U mag alleen datgene doen wat nodig is om te kunnen beoordelen of u het produkt wenst te houden. Dit houdt een zo oorspronkelijk mogelijke staat van de verpakking en een  ongeschonden produkt in. Wij zullen het volledige aankoopbedrag en de door u betaalde verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk, doch binnen de wettelijke termijn van 30 dagen, aan u crediteren

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Voordelen

Print